Heb je een baan waarin je veel schrijft en zit je er altijd tegenaan te hikken? Heb je het idee dat schrijven je te veel tijd kost? Kom dan naar mijn eerstvolgende schrijfworkshop en leer hoe het anders kan.

Of je nu beleidsmedewerker bent, communicatieadviseur of managementassistente: in bijna elke baan heb je veel schrijfwerk. Tijdens deze workshop krijg je veel concrete tips en adviezen om dat makkelijker, sneller en effectiever te doen. Natuurlijk oefen je veel, en krijg je persoonlijke feedback.

Persoonlijke toon
De workshop leert je vooral om betere zinnen te schrijven. We oefenen aan de hand van bijvoorbeeld een brief of een webtekst, maar gaan niet al te diep in op de verschillen tussen deze media. Na de workshop ben je veel beter in staat om de ballast in je zinnen te herkennen en eruit te halen. En weet je hoe je je teksten een persoonlijke toon kunt geven. Handig als je veel mailt, nieuwsbrieven maakt of redigeert, of je gedachten in een pakkend memo moet verwoorden.

Als voorbereiding vraag ik van je om aan te geven wat je tijdens de workshop vooral wilt leren. Verder wil ik graag dat je vooraf een aantal teksten stuurt die je hebt gemaakt, zodat ik een goed beeld heb van je schrijfkwaliteiten.

Deze workshop organiseer ik op basis van open inschrijving. Maximaal doen er zes mensen mee.

Kosten: € 225 (€ 272,25 inclusief btw).
Datum: donderdag 19 januari van 9.30 uur tot 13.00 (inclusief lunch).
Locatie: Beesd of Utrecht.

Aanmelden
Als je je wilt aanmelden, stuur mij dan een mail met je adresgegevens en de naam van de organisatie waar je werkt. Je ontvangt dan een bevestiging en een factuur. Na betaling is je inschrijving definitief. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op.