Leer wat je wilt

 

In veel functies neemt schrijven een belangrijke plaats in. Heb je een baan waarin je veel schrijft en denk je dat het beter kan? Zie je er steeds als een berg tegenop wanneer je voor een schrijfklus staat? Heb je het gevoel dat schrijven je te veel moeite kost? Kies dan voor individuele schrijfcoaching.

In een beperkt aantal sessies leer ik je om makkelijker en meer to the point te schrijven. Waarschijnlijk ga je ervaren dat schrijven leuker is dan je dacht en dat je een hoop ballast overboord kunt gooien. Schrijfcoaching is een zelfstandige dienst, maar kan ook het vervolg zijn op een trainingstraject of de invoering van een teksthuisstijl.

Wat gaan we doen?
Wat er aan bod komt, hangt uiteraard van jou af. Misschien schrijf je veel brieven of teksten voor internet, of ben je juist veel tijd kwijt met langere, beleidsmatige teksten. Door mijn rijke ervaring als schrijver en trainer kan ik alles uit de kast halen (aan theorie, uitleg en oefeningen) om je effectiviteit als schrijver te vergroten. Als je moeite hebt met schrijven, laat ik je ontdekken en ervaren hoe het anders kan. Eenvoudiger, korter, klantgerichter. Jij blij en je lezer ook! Natuurlijk ga je veel oefenen. Daarnaast kijken we hoe je het schrijfproces slim organiseert. Je zult zien: in korte tijd maak je grote stappen!

Ben je een schrijfvermijder (‘ik zet het wel in een tabel’)? Een hele compacte schrijver (geen woord te veel)? Of juist een enthousiaste veelschrijver? In alle gevallen kan ik je waarschijnlijk iets leren. Namelijk hoe je je schrijfklussen gestructureerd aanpakt en hoe je effectiever schrijft: sneller en met meer resultaat. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Bellen?

06 46 033 026

Bezoeken?

Buitenmolenstraat 10
4101 CJ Culemborg