Een kritisch oog op afstand

 

De meeste teksten laat je in huis vervaardigen. Maar soms hebben de redacteuren het net iets te druk om ook nog de puntjes op de i te zetten. Of je communiceert met grote klantgroepen en hebt veel medewerkers die brieven schrijven en beantwoorden. Dat moet natuurlijk klantvriendelijk, duidelijk en in de toon die past bij de organisatie.

In dit soort gevallen maak je gebruik van de teksthelpdesk. Je legt je teksten voor per mail en krijgt per omgaande een reactie: een aangepaste of gecorrigeerde tekst, suggesties voor verbetering of een second opinion.

De teksthelpdesk is een zelfstandige dienst. Opdrachtgevers kiezen echter ook vaak voor deze e-teksthulp na een trainings- of een teksthuisstijltraject. Een effectieve manier om de resultaten te borgen!

 

De afdeling communicatie kan niet alles: het valt mij op dat veel organisaties de communicatievaardigheid van hun mensen daarom op een hoger plan willen brengen. Nieuwsberichten voor de website of voor intranet, wervende uitnodigingen, vacatureteksten: medewerkers van allerlei afdelingen moeten het tegenwoordig zelf kunnen.
Hoe fijn is het dan als je je teksten nog even kunt voorleggen bij een deskundige. Omdat het soms nog nét wat klantvriendelijker kan. Of wat duidelijker. Of om jezelf te behoeden voor die ene spelfout. Interesse? Graag bespreek ik wat er mogelijk is.

Bellen?

06 46 033 026

Bezoeken?

Buitenmolenstraat 10
4101 CJ  Culemborg